Veelgestelde vragen

Het bereik van een elektrische offroad step hangt af van verschillende factoren:

  • Hoe meer hellingen je neemt, hoe sneller de batterij leeg zal zijn.
  • Het gewicht van de step en bestuurder. Als je halverwege de rit wat twijfelt, wissel dan van step met iemand die nog veel bereik over heeft. Zo komen jullie allemaal toe.
  • De weersomstandigheden: Is het warm of koud buiten.

Onze routes zijn uitgebreid getest. Deze kunnen zonder problemen uitgereden worden met een volle batterij in normale omstandigheden.

Wettelijk niet maar we raden dit toch ten sterkste aan. Onze routes zoeken avontuurlijke offroad paden op waar een schuifpartij al eens snel gebeurt. Wij hebben coole helmen in verschillende maten en kleuren die we gratis ter beschikking stellen.

Voorzie kledij die vuil mag worden. We zoeken tenslotte ook offroad tracks op waar je al eens modder en plassen kan tegenkomen.

Een extra laagje kledij is zeker aangeraden. Je kan deze opbergen in één van onze rugzakken die je mag meenemen onderweg.

De routes kan je uitrijden in minder dan 2 uur maar we verwachten je zeker zo snel niet terug. Onderweg is er veel te zien en te beleven dus je krijgt nog eens minstens 2 uur extra om te genieten van je tocht. We bespreken dit onderling bij de reservering of bij aanvang van de rit.

We hebben in totaal 6 offroad steps ter beschikking. 

Om met een offroad step op stap te gaan moet u geen sportvrouw/man zijn. De offroad steps doen al het werk voor u. 

Voor diegenen die toch nog wat twijfelen, we hebben ook ingekorte versies van de bestaande routes.

Deze staan beschreven op de algemene voorwaarden pagina.